De belofte vieren

Bruiloftfeesten

Golden Crown Events heeft de ervaring om uw wensen om te toveren tot realiteit. Met onze exclusieve locaties, inrichting op maat en catering op smaak zult u uw bruiloft nooit vergeten! Naast exclusieve locaties, inrichtingen en cateringmogelijkheden ontzorgen wij u op elk gebied: van muziek, fotografie, horecapersoneel en professionele hosts en hostessen.

Altijd al een droombruiloft gewild? Golden Crown Events biedt talloze mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke bruiloft. Op uw verzoek regelen we een volledige bruiloft met thema. Bohemian Style, White Tie of Cocktail. Bij Golden Crown Events is niets te gek. Wij staan voor exclusiviteit en originaliteit en zijn toegewijd aan het bieden van een ervaring. Ons gespecialiseerde team staat klaar om alles tot in de puntjes te regelen. Wij zorgen ervoor dat u deze dag nooit meer vergeet!

Bruiloft feest organiseren – Golden Crown Events

Wij zorgen voor een prachtige locatie: een mooi landgoed, een kasteel of een mooie plek op het platteland. Dankzij de mooiste locaties, kunt u er zeker van zijn dat uw bruiloft echt origineel is en gepersonaliseerd tot in het kleinste detail.
Ook verzorgen wij heerlijk eten en drinken, anders dan standaardbuffetten zorgen wij voor verse catering uit onder andere de Marokkaanse, Thaise, Spaanse en de Nederlandse keuken, vanzelfsprekend houden we rekening met uw persoonlijke wensen.
Daarnaast nemen wij ook de decoratie en de muziek uit handen, u heeft nergens meer omkijken naar. Een DJ of een liveband… of alle twee?  Alles is afgestemd op de wensen van jullie als bruidspaar. Wij werken vol passie om die perfecte dag voor jullie te realiseren!

 

Persoonlijke kennismaking

Het begint bij een kennismaking bij u thuis of bij ons op kantoor, om uw wensen door te nemen. Dit is geheel kosteloos. Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte.

Reken op persoonlijk contact en geniet van een onvergetelijke bruiloft, met Golden Crown Events. Meer weten over de mogelijkheden voor een exclusieve bruiloft? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers