Over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest. Reken op persoonlijk contact en geniet van de beste ervaringen waar heerlijk eten en drinken centraal staat. Wij bieden een volledig assortiment van exclusieve en luxe evenement services. Vanzelfsprekend in combinatie met onze persoonlijke en professionele aanpak.

 

Wij weten hoe belangrijk een leuke tijd, goed gezelschap en lekker eten is.

Bij Golden Crown Events kunt u rekenen op de verzorging van het hele plaatje. Natuurlijk is eten en drinken onmisbaar, maar ook wanneer u de organisatie en de aankleding van uw feestje of evenement wilt laten verzorgen, bent u bij Golden Crown Events in Amersfoort aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over interieur, entertainment en de meest uitgebreide cateringmogelijkheden om elk feest en evenement tot een succes te maken.

 

Waarom Golden Crown Events?

Van bedrijfsfeest tot huwelijksfeest en van jubileum tot verjaardag.
Ons team is creatief, stressbestendig, hardwerkend, gepassioneerd en bekwaam. Onze getalenteerde teamleden maken het mogelijk om van elk evenement een unieke ervaring te maken. Met onze input en ervaring in het vakgebied maken wij uw evenement onvergetelijk.

Elk evenement of feest heeft zijn eigen, persoonlijke concept. Dankzij onze ruime ervaring is Golden Crown Events gespecialiseerd in het verzorgen van succesvolle evenementen en partijen. Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers