Golden Crown Events

Organisatie

Golden Crown levert een breed scala aan diensten voor evenementen, waaronder volledig evenementenbeheer, locatiebepaling, productiediensten als; visuele apparatuur, verlichting, geluid, catering en entertainment. Vanzelfsprekend staan uw wensen en eisen altijd centraal en zullen deze door onze specialisten met hun creatieve en innovatieve geest worden uitgewerkt en uitgevoerd.

 

Event Management – Golden Crown Events

Ons ervaren managementteam ondersteunt op alle facetten bij het organiseren van uw evenement. Wij starten de procedure met het écht begrijpen van uw bedrijf, uw doelen en de reden waarom u het evenement organiseert. Op deze manier leren wij u en uw wensen kennen, zodat we onze diensten precies kunnen aanpassen aan uw exacte wensen.

Vervolgens ontfermen wij ons over het creëren, coördineren en beheren van alle verschillende componenten van uw evenement, evenals de teams van mensen die verantwoordelijk zijn voor elk aspect.

 

Bij Golden Crown Events kunt u terecht voor:

  • Reserveren van een locatie voor het evenement.
  • Coördineren van externe leveranciers
  • Leidinggeven aan personeel
  • Event-oplossingen op locatie
  • Het inhuren van een traiteur
  • Een vernieuwend evenementthema selecteren

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers