Golden Crown Events

Luxe babyshower

Het plannen van een babyshower vergt veel tijd en energie. Het is daarnaast belangrijk dat de aanstaande moeder goed in het zonnetje gezet wordt. De babyshower moet perfect zijn. Bij Golden Crown Events organiseren we jaarlijks talloze originele babyshowers, met de nadruk op origineel. Want de komst van een baby moet uiteraard in stijl gevierd worden.

Wij zorgen voor een unieke en luxe babyshower, waarbij u en uw gasten genieten van een stijlvol evenement op de mooiste locaties. Wij maken uw dag echt gedenkwaardig met een gestileerd evenement dat uw gasten jaren lang zal bijblijven.

 

Babyshower feest – Golden Crown Events

Bij het organiseren van een babyshower door Golden Crown Events hoeft u zelf geen tijd en energie te steken in het bedenken van een thema, het kiezen van een speciale locatie en bepalen welke aankleding en catering goed aansluiten bij deze bijzondere dag. Zo kunt u zich volledig focussen op de grote dag: het vieren van de babyshower. Tijd om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten.

Het team van Golden Crown Events zorgt ervoor dat er niets ontbreekt. De uitnodigingen, de locatie, het thema en de decoratie, de taart, serviesgoed spelletjes en zelfs hosts en hostessen! Golden Crown Events regelt het allemaal.

Onze uitgebreide ervaring in het plannen van unieke babyshowers stelt ons in staat om buitengewone ervaringen te creëren – dit alles door middel van zorgvuldige planning en een enorme dosis creativiteit.

Altijd al een originele en luxe babyshower gewild? Golden Crown Evenementen biedt talloze mogelijkheden. Meer weten? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers