Golden Crown Events

Horecapersoneel

Heeft u op zeer korte termijn extra horeca personeel nodig of bent u op zoek naar horecapersoneel voor uw aankomende evenement? Wij leveren gekwalificeerd personeel, op elk moment en op elk evenement.

Bij Golden Crown Events zetten wij alleen opgeleid horecapersoneel in. Onze getrainde medewerkers werken met de volgende waarden: gastvrij, bekwaam en flexibel. We weten dat u het te druk heeft om ervoor te zorgen dat elk detail van uw evenement perfect is. Het team van Golden Crown Events horecapersoneel maakt het verschil. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Hostesses – Golden Crown Events

Ook onze hostesses zijn breed inzetbaar. Zij zijn allen geselecteerd naar aanleiding van een screening gebaseerd op representativiteit, ervaring, vriendelijkheid, talenkennis en zelfstandigheid. Onze hosts en hostesses zijn het visitekaartje van uw evenement en daar hechten wij grote waarde aan.

Onze hostessen zijn allen multifunctioneel inzetbaar. U kunt onze hostesses inzetten voor de volgende zaken:

  • Het verwelkomen van gasten, het registreren van bezoekers, naambadges uitdelen, garderobe service
  • Informeren en begeleiden van gasten
  • Promotiemateriaal uitdelen

Ons horecapersoneel en onze hostessen zijn tijdens onze speciaal samengestelde horeca-training voorbereid op het echte werk. Ons horecapersoneel en hostessen zijn flexibel in te huren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers