Golden Crown Events

Gender reveal

Wat zal het worden? Een jongetje of een meisje? Het grote moment waarop het geslacht van de baby wordt onthuld, moet onvergetelijk zijn. Daarom organiseert Golden Crown Events unieke Gender Reveal parties. Wij verzorgen de locatie, de aankleding en natuurlijk de catering. Wat dacht u van een heerlijke cake met blauwe of roze vulling. Of een piñata gevuld met blauw of roze snoep? Of blauwe of roze confetti? Of zelfs een confetti kanon!

Wij snappen dat u als aanstaande ouder een hoop aan uw hoofd heeft met de baby op komst. Het plannen van een Gender Reveal party kost tijd en energie. In deze drukke tijd, waarin er zoveel te doen is, én er een baby onderweg is, zorgt Golden Crown Events ervoor dat dit een dag wordt om nooit meer te vergeten.

 

Gender Reveal – Golden Crown Events

Een van de leuke manieren waarop Golden Crown Events ondersteunt bij het creëren van een onvergetelijk Gender Reveal, is door een speciaal thema. Bij Golden Crown Events zijn we experts in het creëren van een thema waar uw gasten verliefd op zullen worden! Vanaf het moment dat ze hun uitnodiging ontvangen tot lang nadat ze zijn vertrokken.

Golden Crown Events staat klaar om ervoor te zorgen dat u zelf kunt genieten van een onbezorgd feest, waarbij u de planning en coördinatie gerust aan ons over kunt laten. Wij garanderen dat er niets ontbreekt. Reken op onze persoonlijke en professionele werkwijze.  Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd Gender Reveal feest.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers