Golden Crown Events

Evenement catering

Tijdens een evenement staan eten en drinken centraal. En dat is terecht, het eten en drinken maken het event. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij u bij kunnen ontzorgen voor een geslaagd feest. Wij weten namelijk precies hoe belangrijk een leuke tijd, goed gezelschap en lekker eten is.

Dankzij Golden Crown Events kunt u rekenen op de verzorging van het gehele plaatje, waarbij eten en drinken onmisbaar is. Wij werken nauw samen met de beste cateraars van Amersfoort. Verse en biologisch verantwoorde producten staan bij ons hoog in het vaandel. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de producten aan deze voorwaarden voldoen.
Ons team van hoogopgeleide chef-koks en professioneel bedienend personeel zal samen met u een op maat gemaakt menu afleveren.

 

Uiteenlopende catering mogelijkheden – Golden Crown Events

Golden Crown Events ontzorgt u op het gebied van catering dankzij onze samenwerkingen met de professionele cateraars. Laat ons gerust weten waar uw voorkeuren liggen: kiest u voor finger food, waar u de mogelijkheid heeft om te genieten van kleine versnaperingen, of een traditionelere setting met een culinair hoogstandje? Kiest u toch liever voor de informelere maar intieme optie; shared plates? Wij bieden een passend menu voor elk evenement. Geen keuken is te ver, geen menu is te gek.

Vindt u het leuk om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan kan de catering ook een onderdeel zijn van het inhoudelijke programma, zoals bij een kookworkshop. De keuze is geheel aan u. Meer weten over de catering mogelijkheden? Neem dan contact op via mail of per telefoon!

OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 OFFERTE AANVRAGEN

kennismaken met ons

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij werken nauw samen met talloze leveranciers, locatie eigenaren en feestorganisaties. Dankzij onze unieke werkwijze en samenwerkingen kunnen wij uw wensen op lange én korte termijn realiseren.

 

JA, IK WIL KENNISMAKEN

over

Golden Crown Events

Golden Crown Events in Amersfoort verzorgt al jaren de mooiste evenementen. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten voor een geslaagd feest.

 

LEES ONS COMPLETE VERHAAL


Eerdere opdrachtgevers